luni, octombrie 2, 2023

Cristescu(PSD) – IRONII dure la adresa premierului maghiar: Te felicit…Viktor Orban!Te-ai pișat pe noi în propria noastră țară!

Deputatatul PSD Radu Cristescu a reacționat ironic după vizita premierului Ungariei în România, la Tușnad, postând un editorial pe pagina sa de facebook, având ca titlu: Viktor Orban se ușurează pe România.

  • Cristescu: Felicitări!!!Acum nu pot sa tac și trebuie să vă felicit, lideri maghiari, și să te felicit mai ales pe tine, Viktor Orban! Te-ai pișat pe noi în propria noastră tara ! La Tușnad !

Parlamentarul spune că a tăcut în anumite momente când mai mulți demnitari români de etnie maghiară sau demnitari maghiari și nu numai, au avut unele manifestări și provocări, la care, dacă ar fi recționat ar fi putut escalada conflictul.

”Am tăcut când “naționala României” de hochei, în frunte cu Tanczos Barna, a cântat cu sete imnul secuiesc la Budapesta!

Am tăcut când președinta Ungariei, Katalin Novak, exact ca un câine din rasa “puli” maghiar, în călduri, și-a marcat teritoriul la Alba Iulia.

Am tăcut când un ONG unguresc a decorat teroriștii maghiari care voiau să pună o bombă în România.

Am tăcut, ca să nu răspund la provocări cu reacții care ar putea escalada conflictul … dar cam AJUNGE!”, spune Cristescu pe facebook.

  • ”Felicitări!!!Acum nu pot sa tac și trebuie să vă felicit, lideri maghiari, și să te felicit mai ales pe tine, Viktor Orban! Te-ai pișat pe noi în propria noastră tara ! La Tușnad !

Și ai făcut-o cu jetul unui grof arogant și plin de sine ! Pentru asta nu-i nevoie de curaj, trebuie doar un stat român eșuat, cu un președinte mut, fără reacție. Plus restul de slugi slinoase din subordinea tălâmbului sas.

Si ne-ai făcut și drogați, Orbane! Când un grup de ROMĂNI au afișat un banner pe care scria „Ceva este etern: Transilvania, pământ Românesc”, ai spus sa fie scoși precum a scos politia din Budapesta drogații de pe pod, la ultimele manifestații împotriva ta și a guvernului tău!

Nu întru acuma în amănunte despre politicile tale revizioniste și visul tău de a vedea Ungaria Mare!In mintea ta, din harta Ungariei Mari lipsește Transilvania, Partium, nu-i asa?

Bravo!!!
Ți-ai dat și tu seama că România e sat fără caini ! Sau, mai bine spus, tara fără conducători! Asa este , aici iti dau dreptate ! Presedinte iubitor de România nu avem, iar primul ministru, saracul, cam trage cu ochiul sa vadă ce zice președintele care, culmea, cică e al României!
  • Probabil premierul de la Palatul Victoria n-a primit foaia cu ce trebuie să spuna… dar și dacă o primea, nu cred că se descurca să o citeasca. De servicii ce sa zic… Sunt după chipul și asemănarea lui Iohannis ! Adica un decor cel mai adesea inutil…”

”Deșteaptă-te, române, că nu ești neam de câne!”, încheie Cristescu postarea de pe pagina sa de socializare.

spot_img

7 COMENTARII

  1. Dar are dreptate.Prea au inceput sa-si faca de cap ungurii in Ardeal.O sa ajungem sa ne taiem in cutite pe strazi,ca dupa razboi.Istoria se repeta..

  2. Foarte clar și la obiect. Din păcate însă,condițiile actuale geopolitice in ale căror lături ne scăldăm,ne îndreaptă sigur și fără speranță către un viitor ,în care ne vom omori uni pe alții pentru o bucată de pâine și o sticlă cu apă!

  3. Salut.dute si bea putina apa plata.gandestete inainte sa scri ceva.ce puteti arata ce ati facut voi.un exemplu sa ne dai.nu ne ia unguri tara nai grija,in loc sa faceti ceva ironizati pe alti.dute si pisate in parlament

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner