Dăncilă, discuții cu un protestatar despre Spitalul Regional din Iași, Autostrada Moldovei și siguranța cetățenilor

Prim-ministrul Viorica Dăncilă discutat cu un protestatar din Iași care voia să știe când va fi gata Spitalul Regional, Autostrada care să lege Moldova de restul regiunilor din țară, dar și despre siguranța oamenilor după tragedia din Caracal.

„Este aici și domnul ministru al transporturilor, am discutat discutat despre Autostradă. Aici vom merge pe două segmente – de la Tg. Mureș la Tg. Neamț acum se lucrează la studiul de fezabilitate. De la Tg. Mureș la Iași noi am scos în PPP. Avem patru ofertanți. 30 de ani nu s-a făcut nimic, face tot ce este posibil să demarăm lucrurile”, i-a spus premierul bărbatului care voia să știe când va fi gata Autostrada Moldovei.

Protestatrul a mai spus că vrea să trăiască într-o țară sigură, afirmând că are un copil la facultate și se teme pentru siguranța lui.

„Eu vă garantez un lucru – voi duce un adevărat război împotriva a ceea ce s-a întâmplat. Am dat dispoziție ministrului de interne să facem verificări în fiecare județ, iar acolo unde au greșit să suporte rigorile legii”, i-a răspuns Dăncilă.