Dăncilă: Votul pentru Meleșcanu certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament

dancila guvern

Premierul Viorica Dancila l-a felicitat pe Teodor Meleșcanu pentru alegerea în funcția de președinte al Senatului României. Liderul PSD a subliniat votul de astăzi certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament.

“Felicitări domnului Teodor Meleșcanu pentru alegerea în funcția de președinte al Senatului României! Votul de astăzi certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament și că, așa cum am spus și aseară, avem curajul și încrederea să venim la vot cu un nou guvern.

Am ales să îl sprijinim pe domnul Meleșcanu pentru a ne reconfirma buna-credință și asumarea programului de guvernare cu care am pornit în 2016, precum și respectul față de cei care au preferat să nu fugă de responsabilități. Ieșirea de la guvernare a fost luată de un grup restrâns din ALDE, iar votul de astăzi – precum și dorința domnului Meleșcanu și a altor colegi de menținere a acestei guvernări – confirmă faptul că sunt mulți oameni responsabili în acest partid care respectă angajamentul pe care ni l-am luat, împreună, în fața oamenilor.”, a scris premierul Viorica Dancila pe Facebook.

Premierul a punctat că executivul își va onora promisiunile făcute față de români.

“În ciuda tuturor speculațiilor și a atacurilor candidaților de profesie, noi continuăm pe drumul pe care am pornit, cel al respectului față de români și al împlinirii promisiunilor făcute.”, a conchis Dancilă.