Demisie din grupul parlamentar al PNL: Criza politică a fost creată artificial

Deputatul Ion Ştefan a anunţat miercuri că a demisionat din grupul parlamentar al PNL, urmând să activeze ca deputat neafiliat, potrivit Agerpres.

„Nu mi-a fost nicicând mai greu să fac un anunţ ca cel pe care îl fac acum. Astăzi, 27 octombrie, am ales să demisionez din Grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal, urmând a activa în calitate de deputat neafiliat. Membrilor PNL Vrancea, familiei politice alături de care am obţinut cele mai frumoase rezultate în cariera politică îi spun clar: nu plec din PNL, rămân colegul dumneavoastră. Am însă o obligaţie morală faţă de cetăţenii care m-au creditat cu votul lor, vrâncenii care au avut încredere în mine şi în PNL şi faţă de care mi-am luat o serie de angajamente în campaniile electorale”, a scris deputatul pe Facebook.

El a adăugat că îşi doreşte „ca această despărţire să fie una temporară”, dar a arătat că nu poate accepta ceea ce s-a întâmplat cu PNL din vară şi până acum.

„Acţiunile unui grup au afectat întreaga Românie, o ţară lăsată pradă pandemiei, nepregătită de venirea iernii şi cu o posibilă criză economică la orizont. Dezamăgirea creată este imensă. Ne-am văzut spulberată munca de ani de zile, aici în Vrancea, dar şi în întreaga ţară. PNL a fost făcut praf de ambiţiile nerealiste ale unor colegi, la îndemnul preşedintelui. Am promis oamenilor că vom guverna România prin politici liberale, de dreapta, cel puţin 8 ani, iar acum, la nici un an de guvernare, coaliţia cu USR este distrusă, pentru a se căuta sprijin la adversarii politici pesedişti”, a adăugat deputatul.

Potrivit acestuia, criza guvernamentală a fost creată artificial.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare