marți, iunie 28, 2022

Deputat PSD, Radu Cristescu: Fiind membră a NATO, România nu poate fi victima unei asemenea agresiuni militare

Deputatul PSD Satu Mare, Radu Cristescu, a susținut, joi, pe Facebook, că România, fiind membră NATO,  nu poate fi victima unei asemenea agresiuni militare, deoarece Putin, oricât ar fi de infectat cu virusul revanșei post-sovietice, nu e atât de nebun încât să înceapă un război cu cea mai puternică alianță militară a lumii.

“Războiul de lângă noi

Chiar dacă n-a început în miercurea anunțată de președintele Biden, războiul Rusiei contra Ucrainei e, de azi, o realitate dură, sîngeroasă și foarte apropiată de granițele României. Fiindcă Tiraspolul și Odesa sunt mai aproape de noi decât cred mulți români.
Desigur, nu putem uita că Ucraina nu s-a comportat deloc corect cu frații noștri din nordul Bucovinei, din sudul Basarabiei sau din Republica Moldova, în timp războiului din Transnistria și după acea agresiune militară a Rusiei. Dar, punând în balanță această atitudine a Kievului cu agresiunea militară a Moscovei contra Ucrainei, e clar că nu putem fi, în nici un caz, de partea Rusiei. Prin atacarea Ucrainei, Putin își arată din nou adevărata față, de Stalin cu costum capitalist și discurs neo-sovietic.

  • Fiind membră a NATO, România nu poate fi victima unei asemenea agresiuni militare, deoarece Putin, oricât ar fi de infectat cu virusul revanșei post-sovietice, nu e atât de nebun încât să înceapă un război cu cea mai puternică alianță militară a lumii.

Dincolo de îngrijorarea absolut normală, vă îndemn să fiți calmi, să nu vă panicați și să aveți încredere că forțele răului vor fi oprite. Și, pe cât putem fiecare, să fim pregătiți să-i ajutăm pe frații noștri români din Ucraina.
Doamne ajută !
Fie ca pacea să revină cât mai curând”, se arată pe pagina de Facebook a deputatului PSD.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner