luni, decembrie 4, 2023

Deputatul Radu Cristescu: Cătălin Drulă, fostul ministru-rangă / ZERO BARAT al Transporturilor, îi dă ordine șefului DNA, Crin Bologa să se sesizeze rapid pe cazurile BMW și Blue Air

Deputatul Radu Cristescu scrie, miercuri, pe Facebook, despre liderul USR Cătălin Drulă, că ”fostul ministru-rangă /ZERO BARAT al Transporturilor, a carui singură realizare fost operațiunea de mahala “Ranga”, îi dă ordine șefului DNA, Crin Bologa, să se sesizeze rapid pe cazurile BMW și Blue Air”.
  • ”Văd că-Cătălin Drulă, fostul ministru-rangă /ZERO BARAT al Transporturilor, a carui singură realizare fost operațiunea de mahala “Ranga”, îi dă ordine șefului DNA, Crin Bologa, să se sesizeze rapid pe cazurile BMW și Blue Air.
Adică tocmai lui Crin Bolga, șeful DNA, care ține la fișet dosarele de mare corupție ale “fruntașilor” USR-isti, spune Cristescu.
”Ce ar fi, măi Drulă, sa ordoni tu șefului DNA sa finalizeze dosarul penal a lui Barna, cu un prejudiciu de 6 milioane de euro! Sau dosarul penal de fraudare a alegerilor din Sectorul 1, unde printr-o mare fraudă Clotlida voastră a ajuns primareasă. Ce ar fi, mai Drulă, sa ceri reținerea primarului din Brașov, Coliban, care a prejudiciat bugetul local, dându-i amantei lui banii brașovenilor, afirmă deputatul PSD.
  • ”Dar ce ar fi, mai Drulă, sa ceri procurorilor anticorupție sa se uite la declarația ta de avere, care s-a umflat cât ai fost ministru? Iar ca sa fii credibil, băi Drulă, cere de îndată arestarea și tragerea la răspundere a celor care au comandat 120 milioane doze de vaccin și au prejudiciat bugetul statului cu UN MILIARD DE EURO, adică foștii miniștri penali ai sănătății Voiculescu și Mihăilă, epilatoarea-șefă, plus Barna, care era vice-premier.

Sau la voi, la USR, “FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE și O ROMÂNIE FĂRĂ HOȚIE”, nu se aplică?”, mai scrie Radu Cristescu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner