DNA este si treaba ta!

DNA este și treaba ta!

Discuție incredibilă între un copil ramas orfan de mamă și autorități!

Un copil întreabă:                                     De ce nu mai am mamă și cine mi-a luat-o?
Raspunsul autorităților:                       Pentru că a fost omorâtă de către Dragomirescu Tudorel
Copilul întreabă, răpus de durere:   Dar ce face cel care mi-a omorât mama?
Autoritățile răspund:                             Este liber și își vede în continuare de viața lui!

Pornind de la acest dialog “virtual” și de la o serie de articole din presă, proteste,  chiar și memorii către autorități, nici până la ora actuală nu am observat vreo schimbare legată de cazul “MOTOCICLISTUL”, iar copilul nu a mai primit alte răspunsuri!

Este vorba despre un accident produs pe DN1, la intersecția cu localitatea Corbeanca, în seara zilei de 22.08.2012, între un motociclist care mergea regulamentar și un autoturism, al cărui conducător auto era sub influența băuturilor alcoolice. În urma acestui accident, pasagera motocicletei, o mamă, a murit lăsând orfană o fetiță. La peste doi ani de la producerea accidentului, autorul este liber, iar procesul se desfășoară din amânare în amânare, parcă așteptându-se o soluționare favorabilă lui Dragomirescu Tudorel.
Suspiciunile au apărut în momentul în care autorul, vinovat de producerea accidentului este un fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne, Dragomirescu Tudorel, fostul director-adjunct al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” și, mai nou, un influent om de afaceri, care împreună cu cei care cercetau acest caz, foști colegi, cei de la Poliția Ilfov, au tergiversat, timp de aproape doi ani, acest dosar. Există foarte multe întrebări și suspiciuni cu privire la modul cum a fost cercetat și instrumentat acest caz, la faptul că pe parcursul acestor aproape doi ani s-au făcut expertize și contraexpertize la IML cu privire la alcoolemia conducătorului auto, scăzând progresiv, iar în instanță s-au dat termene foarte mari, de șapte luni.
Până la urmă, considerăm, ținând cont de unele aspecte ciudate și pline de mister, că este un caz “Școala” de mușamalizare și de conlucrare “prietenoasă” între foste și actuale cadre ale MAI, iar tergiversarea continuă și în instanță.

  Distribuiți acest articol și ajutați-o pe Crina-Ioana, copilul rămas orafan, să primească un raspuns, iar cel vinovat de moartea mamei să-și primească pedeapsa! Este timpul să arătăm că ne pasă, iar DNA-ul să știe că si un astfel de caz e treaba lui!