Drăghici: PNL îi desconsideră pe românii obișnuiți

Deputatul PSD, Mircea Drăghici, a criticat PNL pentru faptul că îi desconsideră pe românii cu venituri mici. Alesul a dat ca exemplu o jignire pe care un liberal a adus-o românilor: “săraci și fără educație”.

  • “PNL crede că românii adevărați sunt săraci, proști și nu merită mai mult respect.

Este revoltător să vedem, din nou, că membrii PNL îi desconsideră pe românii obișnuiți. Aseară, la Antena 3, Violeta Vijulie a lansat un atac jignitor la adresa românilor patrioți care muncesc din greu și care au fost etichetați drept „săraci și fără educație” doar pentru că au participat la mitingul de susținere a PSD. Acest limbaj arată cât de puțin le pasă celor din PNL de românii care trăiesc și muncesc în România. Nu e de mirare că au tăiat pensiile și salariile când au fost la guvernare și că sunt gata să o facă din nou dacă vor reveni la conducerea țării” a scris pe Facebook deputatul PSD, Mircea Drăghici.

Social-democratul a făcut o comparație asupra modului în care PSD și PNL tratează cetățenii.

Draghici PSD“Un partid ca PNL, fără respect la adresa românilor, nu are cum să se lupte pentru mai mult respect în Europa. Ei perpetuează același dublu standard prin care românii sunt tratați ca cetățeni inferiori, de mâna a doua.

PSD este partidul României reale și vom lupta mereu pentru a vă oferi mai mult decât PNL, USR-PLUS și Iohannis la un loc. Mai mult respect și mai multă prosperitate. Pentru că românii merită mai mult în Europa!”, a conchis Drăghici.