Fost premier: Orban şi Iohannis se laudă pentru măsurile luate; numărul de infectări creşte zilnic

Premierul şi preşedintele se laudă pentru măsurile luate, în timp ce numărul infectărilor cu noul coronavirus creşte zilnic, a afirmat joi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

“Mergem din rău în mai rău! Azi am trecut iar de 10.000 de noi infectări! Ce fac Orban și Iohannis? Se laudă pentru măsurile luate până acum, măsuri care până în acest moment au produs ce vedem toții: numărul de infectări crește zilnic! PRO România a solicitat de mult să se înceapă o campanie de testare masivă, astfel încât să vedem unde sunt focarele de infecție, să le localizăm și acolo să se intervină”, a scris senatorul pe Facebook.

Potrivit lui, “noua pasiune a guvernanților, carantinarea localităților, este doar jumătate de măsură atâta timp cât ea nu este dublată de testarea populației din localitate”.

“Trebuia începută rapid o testare masivă a populației, așa cum au făcut-o Slovacia și alte țări europene! Toată lumea a văzut că acum se folosesc testele rapide. Metode sunt, problema noastră e că Guvernul Orban nu are un plan pentru testare!
Iohannis și cu Orban nu sunt în stare să ia măsurile potrivite și apelează doar la sancțiuni. Dar amenzile nu rezolvă problema, mai ales în cazul unor măsuri stupide ca cele legate de închiderea piețelor, a circulației sau a parcurilor pe timpul nopții!
După 6 decembrie avem nevoie de un alt Guvern, unul care să scoată România din criză, cu un premier care știe ce trebuie să facă”, a mai spus Tăriceanu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare