Gabriela Firea: Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar

firea psd bucuresti

Primarul general al Capitalei în funcție, Gabriela Firea, a declarat, de la sediul PSD, că se va bate în continuare pentru Bucureşti, însă, de această dată, „din postura de parlamentar”. Aceasta a adăugat că nu va face un pas în spate după ce a pierdut funcţia în alegerile locale.

„La Bucureşti am dublat scorul politic, de la 16% la europarlamentare la 33%, iar au am obţinut un scor de 38%, foarte onorant, în condiţiile date, în care am avut tot guvernul împotriva mea, toţi banii de la guvern împotriva mea, s-au focusat toţi, cu o campanie deşănţată, negativă, la adresa mea ca persoană, în primul rând, au fost atacuri la persoană, am fost asociată negativ cu foştii preşedinţi de partid, s-a spus că am venit să pandelizez Bucureştiul. Mergeţi în Voluntari să vedeţi cum arată o fostă comună cu noroiul până la genunchi şi cum arată acum sau că am avut o caracatiţă.

Abia aştept întâlnirea domnului Dan cu caracatiţa mea, că nu va fi decât eventual în farfurie, dacă o comandă la restaurant. Au fost foarte multe minciuni revărsate asupra mea şi, din păcate, au prins.(…) Nu am de ce să fac un pas în spate. Pentru că am dublat scorul partidului în Bucureşti să fac un pas în spate?(…) Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar”, a spus Firea la sediul central al PSD, unde a avut loc o şedinţă informală a conducerii partidului, potrivit Agerpres