Gavrilescu(deputat PPU social-liberal), atac la guvernanți pe tema angajărilor la stat: Guvernul Orban A MĂRIT SCHEMA cu 5000 ( cinci MII!) de angajați și nici urmașul nu se lasă mai prejos!

Gratiela Gavrilescu

Unul dintre caii de bătaie ai campaniei electorale a actualilor guvernanți a fost restructurarea ministerelor, cu reducerea semnificativă a numărului de angajați din aparatul central., scrie fostul ministru al Mediului Grațiela Gavrilescu pe facebook.

Gavrilescu: Când vă opriți, domnilor guvernanți?

Deputata umanistă remintește în aceeași postare că, la vremea respectivă, s-a cam mirat și, iată, a avut dreptate: guvernul Orban A MĂRIT SCHEMA cu 5000 ( cinci MII!) de angajați și nici urmașul nu se lasă mai prejos!

”Numai în decembrie trecut, au fost angajați 4000 și, în primul trimestru al anului curent- alți 2500…

Secretariatul General al Guvernului a devenit un adevărat incubator: personalul angajat al SGG a ajuns, la sfârșitul lui iunie a.c., la 4.723, cu 1580 de persoane mai multe ca în vremea guvernului din care eu am făcut parte…”, spune parlamentarul umanist pe facebook.

Gavrilescu precizează și faptul că primarilor li se reproșează, încontinuu, că au exagerat cu angajările și nivelul salariilor dar nimeni nu se uită în ce stadiu e… “capul peștelui”!: ”Dacă, la nivelul localităților, se știe și se vede ce fac angajații, despre cei din aparatul central nu prea…”.
  • ”PNDR… vai mama lui, fonduri europene-ioc!, investițiile locale au fost stopate, spitalele iau foc, trenurile înțepenesc , ajutoarele pentru HORECA lipsesc, sprijin pentru imm-uri nu există…
Noroc că mai aflăm, tot din presă!, cât de preocupați sun unii dintre noii angajați de campania premierului pentru președinția PNL!”, mai scrie Gavrilescu pe facebook.
  • Grațiela Gavrilescu: Chiar nu aveți de gând să vă opriți, domnilor guvernanți?!