Iohannis, ironizat de un deputat: România lucrului bine făcut, slogan care ar trebui să se renumească – Tupeul bine făcut!

beatrice tudor iohannis

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a reacționat ironic la scandalul provocat de încercarea președintelui Iohannis de a impune ca Televiziunea publică și Radioul public să difuzeze gratuit spotul făcut de el pentru referendum, cerere respinsă de CNA – considerând că – slogalul ”România lucrului bine făcut” ar trebui să se renumească în 2019 – ”Tupeul bine făcut!”

  • Mai mult decât atât, Beatrice Tudor a făcut referire și la faptul că ”președintele României…nu se dă în lături să facă campanie electorală pentru PNL.”

”Poate știți, poate nu, dar Președintele Iohannis a decis, recent, că legea de respectarea căreia se dă de ceasul morții nu trebuie să se aplice și când vine vorba despre interesele sale. Președintele României, cel care nu se dă în lături să facă campanie electorală pentru PNL, a cerut ca Televiziunea publică și Radioul public să difuzeze gratuit spotul făcut de el pentru referendum.

Declaratie Beatrice TudorEi bine, condițiile CNA, instituția care are atribuții legale pe acest subiect, a respins solicitarea lui Iohannis.

Cam atât despre România lucrului bine făcut, slogan care ar trebui să se renumească în 2019: Tupeul bine făcut!”, a transmis Beatrice Tudor pe facebook.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a respins marti cererea de adoptare a unei recomandari catre televiziuni de difuzare a spotului audio-video realizat de Administratia Prezidentiala referitor la referendumul din 26 mai in regim de anunt de interes public.