miercuri, iunie 29, 2022

Ion Iordache (Forța Dreptei): Legea care reglementează preluarea terenurilor și activelor Complexului Energetic Oltenia, regiilor autonome și alte societăți cu capital de stat a fost votată de Senat!

Senatorul Forța Dreptei, Ion Iordache anunță că legea care reglementează preluarea terenurilor și activelor patrimoniale nefolosite de către Complexul Energetic Oltenia, regiile autonome și alte societăți cu capital de stat a fost votată de Senat. 
  • ”După un an de consultări, de vizite în teren, de dezbateri și comisii, legea (L165) care reglementează preluarea terenurilor și activelor patrimoniale nefolosite de către Complexul Energetic Oltenia, regiile autonome și alte societăți cu capital de stat a fost votată astăzi de Senat!”, a scris senatorul luni pe Facebook.

El arată că de peste 20 de ani, această lege a fost promisă administrațiilor publice locale, dar niciun deputat sau senator de Gorj nu a avut curajul să-și asume cu adevărat responsabilitatea ei și să explice în Parlamentul României ce beneficii aduce în activitatea companiilor de stat și în dezvoltarea comunităților locale.

  • Terenurile și clădirile care fac obiectul acestei legi nu mai sunt de niciun folos companiilor, majoritatea sunt în paragină și generează costuri imense cu paza, întreținerea și impozitele datorate bugetului de stat, spune Iordache.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner