vineri, august 19, 2022

Ionuț Stroe, despre ultima ședință a PNL: Nu a existat nicio dezbatere pe eventuale ipoteze ce privesc guvernarea și coaliția

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, vine cu clarificăm despre povestea „scenariilor” din PNL, ca să înceteze „orice fel de speculație”.

„Nu a existat nicio dezbatere pe eventuale ipoteze ce privesc guvernarea și coaliția de guvernare la ultima ședință de birou politic a partidului. Nu e posibil ca orice ședință de partid să aibă ca rezultat o pleiadă de știri venite „pe surse” și scenarii pe care le fac alții pentru noi.

Ne-am întâlnit și ne vom mai întâlni în ședințe de partid, e firesc. Asta nu înseamnă că ne reevaluăm săptămânal obiectivele politice. PNL are o misiune grea, dar asumată ferm de toți membrii săi: aceea de a guverna România în această perioadă de criză. De a proteja cetățenii și locurile de muncă, de a redresa economia și a menține stabilitatea în societatea românească, de a implementa reformele sistemice asumate prin PNRR, de a asigura o absorbție cât mai mare a fondurilor europene, precum și a garanta securitatea țării și siguranța cetățenilor.

Când Partidul Național Liberal va avea de anunțat o decizie, o va face public, prin reprezentații săi, ca și până acum. Nu pe surse, nu prin scenarii. Pentru că asta presupune o conduită politică serioasă”, a scris Stroe, pe Facebook.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner