miercuri, februarie 28, 2024

Meleşcanu – reacţie după ce a rămas fără sprijin: Nu sunt vinovat cu nimic!

Teodor Meleşcanu, care a rămas luni fără sprijin pentru funcţia de ministru al Afacerilor Externe, a reacţionat pe Facebook, afirmând nu este cu nimic vinovat în ceea ce priveşte organizarea şi desfăşurarea alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Biroul Politic al ALDE a decis retragerea sprijinului politic pentru poziția mea de ministru al afacerilor externe, în contextul percepției publice negative cu privire la modul de desfășurare al alegerilor din străinătate pentru Parlamenul European (26 mai 2019).

Bineînțeles voi respecta decizia de retragere a sprijinului politic din partea Biroului Politic al ALDE și aștept hotărârea de remaniere a doamnei Prim-Ministru.

În același timp, subliniez nu există niciun fel de vinovăție, singurele aspecte pe care mi le asum fiind dublarea numărului secțiilor de votare și respectarea prevederilor legale (Legea Nr. 33/2007 privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European), care ar fi trebuit aduse la zi de către Parlament.”, a afirmat Teodor Meleşcanu.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner