joi, februarie 22, 2024

Moșteanu: Este o nouă dovadă că Florin Cîțu s-a folosit de PNDL 3 pentru a șantaja și a obține președinția PNL

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, susține că banii alocați de premierul Florin Cîțu, către primari, din Fondul de Rezervă al Guvernului, reprezintă prețul plătit de acesta pentru a-și asigura sprijin în vederea rămânerii la Palatul Victoria.

”Florin Cîțu a început marea împărțeală.

Aseară, în ședința de guvern, premierul demis a alocat un miliard de lei din fondul de rezervă către primarii PNL și UMDR, dar și către primarii PSD de la care speră să obțină ajutor pentru instalarea unui guvern minoritar.

Este o nouă dovadă că acest om s-a folosit de PNDL 3 pentru a șantaja și a obține președinția PNL, iar acum repetă figura: se folosește de banii din fondul de rezervă pentru a rămâne la Palatul Victoria.

Florin Cîțu acționează fără scrupule și fără nicio urmă de responsabilitate, aruncând în stânga și-n dreapta cu bani publici.

În plină criză, Ministerul Sănătății și Ministerul Transpoturilor nu au primit toți banii de care aveau nevoie, pentru că Florin Cîțu a pus pe primul plan sinecurile și interesele personale. Miniștrii noștri au avut proiecte de investiții, de reforme, însă USR PLUS a fost exclus de la guvernare în plină criză, din cauza unui premier total iresponsabil.

După înființarea PNDL 3, marele jaf național orchestrat de Florin Cîțu continuă.

E nevoie de criterii de transparență în ceea ce privește modul în care sunt alocați banii din fondul de rezervă. În prezent, regulile după care se împart acești bani sunt cele stabilite de Dragnea, în goana sa de a da bani preferențial către primari și consiliile județene.”, a scris Ionuț Moșteanu, pe Facebook.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner