Orban, reacție de ULTIMĂ ORĂ după incidentele de la alegerile din PNL Timișoara: Îmi rezerv dreptul(…)pentru anularea alegerilor de la Timișoara

Presedintele PNL Ludovic Orban a reacționat printr-o postare pe pagina sa de Facebook ca va actiona pentru anularea alegerilor de la Timisoara, de sambata, despre care sustine ca incalca statulul partidului.

Reacția vine dupa ce în PNL Timișoara s-a iscat un nou scandal, dupa ce o parte dintre sustinatorii lui Ambrus, pro Orban, au facut scandal, s-au imbrancit si au fortat intrarea in sala de alegeri, pentru ca nu s-au regasit pe convocator si n-au putut vota.

  • Orban: Condamn public încălcările grosolane ale democrației interne săvârșite la PNL Timișoara de Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere.

”Le-am transmis înainte de conferința pentru alegerea conducerii organizației o adresă prin care le-am solicitat să respecte întocmai prevederile Statutului Partidului Național Liberal. Totodată, le-am comunicat situația oficială a membrilor PNL la 31 decembrie 2020 și i-am avertizat că orice îngrădire a dreptului de vot a membrilor partidului poate conduce la sancțiuni îndreptate împotriva celor care au împiedicat membrii în drept ai PNL să-și exprime opțiunea, precum și la anularea alegerilor grav viciate prin aceste demersuri.

În calitate de președinte al Partidului Național Liberal, având obligația statutară de a veghea la respectarea Statutului partidului și de a garanta aplicarea acestuia, îmi rezerv dreptul de a acționa în conformitate cu prevederile statutare pentru sancționarea celor vinovați, precum și pentru anularea alegerilor de la Timișoara, desfășurate cu încălcarea normelor impuse de Statutul PNL și de deciziile organismelor de conducere ale PNL„, a scris presedintele PNL Ludovic Orban pe facebook.

BREAKING NEWS / Bătaie generală la alegerile din PNL Timișoara – IMAGINI cu îmbrânceli, lovituri și acuzații

Reamintim că a fost iarasi scandal la alegerile pentru organizatia PNL Timisoara, sambata dimineata, cu vociferari si imbranceli. A fost nevoie de interventia fortelor de securitate din cadrul Iulius Town, unde se desfasoara sedinta, dar si a politiei si jandarmieriei. Mai multi sustinatori ai lui Raul Ambrus, a carui candidatura a fost invalidata, au fortat intrarea in sala acuzand conducerea PNL Timis de abuz, intrucat nu s-au regasit pe convocator si n-au putut vota.

In cursa pentru sefia PNL Timisoara au ramas din 17 candidati doar doi, Cosmin Tabara si Claudiu Chira. La ora transmiterii acestei stiri, procesul de votare era in plina desfasurare, scrie opiniatimisoarei.ro