luni, august 15, 2022

SCINDĂR LIST

„Cinstită, onestă şi directă este lista cu invitați să ia parte la Parlamentul României din 6 Decembrie 2020.

Invitația la vot vine după ce s-au închis ultimele redute educative  cârciuma, paranghelia și școala,  la distanță de 14 zile de la alegeri locale, la care se adaugă 14 zile de la începerea anului școlar și alte 14 zile de la startul campaniei electorale.

Guvernanții noștri ne-au venit totuși cu una caldă, o să avem alegeri sigure din punct de vedere sanitar comparativ cu mersul la restaurant, la super-market, la Sfintele Moaște, la birou, la cinema-ul din Mall, la o nuntă sau la vreo înmormântare ad-hoc.

Cu riscul de a mă repeta sau de-ai repeta pe alții care s-au pronunțat mai devreme, nu cred că viitori noștri guvernanți de acum și viitori perdanți de peste 4 ani  vor avea ambiția ,competența sau conjuctura să mai facă ceva remarcabil pentru „trăitori„. Cu siguranță ei pariază că în contrapondere la faptul că vor anunța zilnic numărul de infectări și decese vor avea o șansă în plus la bufetul încă deschis la Palatul Parlamentului și poate în cel mai rău caz un loc eligibil la ATI pentru ei și apropiați.

La ce „potop” se anunță, în Parlamentul lui „Noe” se vor îmbarca în caz de alegeri, poate cele mai reprezentative specii de guvernanți obligate să treacă prin purgatoriului economic al pandemiei deja instalate pentru a duce mai departe obiceiurile politicii „Selfie”  de „cumetrie.”.

De la dreapta la stânga avem cap de listă guvernul domesticit ,de casă(e), al Președintelui României Normale urmat îndeaproape de „traseiști politici”  prin a căror prestație a fost posibilă „schisma Ciumei Roșii”, la dreapta spre stânga avem contestatari feroce înscriși pe liste democratice aleatorii ale lui Barna, la stânga avem liste cu specii noi imunizate și specii pe cale de dispariție de Ciumă Roșie absorbite de mini-PeSeDe-uri și partide verzi ce se vor veșteji sub pragul electoral din exteriorul Casei Popoprului.

SCINDAR LIST

O carte:

Un yankeu la curtea regelui Arthur

autor MARK TWAIN

O Idee:

 Dacă votul nostru ar conta, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm…

MARK TWAIN

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner