Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, recompensat la Congresul European de Medicină de Urgență

Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a primit disctincția „DIAMOND STATUS” în cadrul Congresului European de Medicină de Urgență de la Berlin.

Ediția 2022 a premiilor EMS ANGELS AWARDS – Berlin a răsplătit munca asiduă și sacrificiile pe care le face serviciul zi de zi, prin acordarea celei mai înalte distincții în ceea ce privește îngrijirea prespitalicească a pacienților care au suferit accidente vasculare cerebrale.

Congresul European de Medicină de Urgență este un congres anual care adună la un loc specialiști în medicina de urgență de pe întregul continent. În cadrul evenimentului au loc discuții și workshopuri cu privire la progresele pe care le-a înregistrat medicina de urgență în ultima perioadă.

„Colegii noștri medici, asistenți, ambulanțieri și voluntari sunt cei care își dedică sănătatea și viața în folosul pacienților. Ei sunt aceia pentru care sănătatea pacienților este o obligație sacră, respectând pe deplin viața umană. Tot ei sunt cei care atunci când ar trebui să plece acasă, rămân. 

Și pentru acest sacrificiu, recunoscut inclusiv de organisme internaționale, le mulțumim”, transmite SABIF.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare