luni, august 8, 2022

Sighiartău, despre Ciucă: Îi place să lucreze după rigori/PNL are nevoie de stabilitate

Deputatul liberal Robert Sighiartău declarat, sâmbătă seară, că este nevoie de stabilitate în partid, afirmând că la Congresul extraordinar al PNL va fi susținut un preşedinte căruia îi place să lucreze după rigori şi după principii corecte şi criterii obiective.

”Sper ca lucrurile să se rezolve de duminică, având un preşedinte care îi place să lucreze după rigori şi după principii corecte şi criterii obiective (…) Această discuţie legată de preşedinte de partid – premier este o discuţie veche. În România, nu prea ai cum să fii preşedinte de partid şi să nu fii premier, dacă partidul tău este la guvernare, pentru că toate aceste lucruri, inclusiv congresele pe care le-am avut în anii trecuţi au fost tocmai din această cauză”, a declarat deputatul PNL Robert Sighiartău, la Digi 24.

48 de filiale au votat moţiunea lui Nicolae Ciucă, a spus Sighiartău.

”Toate filialele îşi doresc stabilitate şi îşi doresc ca guvernarea României să fie coerentă (…) Domnul Nicolae Ciucă este premierul PNL şi nu vorbeşte mult, ci mai mult face (…) Avea nevoie PNL de un preşedinte serios, care prezintă soluţii serioase şi care lasă deoparte demagogia şi retorica asta goală de multe ori”, a adăugat deputatul.

Sighiartău l-a criticat pe fostul președinte PNL Florin Cîţu, afirmând că nu poate spune ”că a ajutat guvernarea PNL aşa cum ne-am fi dorit fiecare”. a mai declarat Sighiartău.

Congresul extraordinar al PNL a fost convocat la ora 11.00. Nicolae Ciucă este singurul candidat la șefia PNL.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner