Victor Ponta: I-am urat “Casă de Piatră”lui George Simion – și am apreciat faptul că doneaza toți banii primiți! Dar guvernarea e cu totul și cu totul altceva!

Fostul premier Victor Ponta afirmă, luni, într-o postare, că România este acum “inghetata” total , simplu pion pe o tabla de sah international in care nu are niciun cuvant de spus si nimic de castigat ; nu are niciun proiect si nicio sperantă. 
”I-am urat “Casă de Piatră”lui George Simion – și am apreciat faptul că donează toți banii primiți! Dar guvernarea e cu totul și cu totul altceva!
România este acum “înghețată” total , simplu pion pe o tablă de șah internațional în care nu are niciun cuvânt de spus și nimic de câștigat ; nu are niciun proiect și nicio speranța ; este prizonieră unor lideri politici total incapabili, dezinteresați și care sunt puși și ținuți în funcții doar pentru că execută fără nicio șovăială sau discuție orice li se cere ; o administrație publică blocată de “pilele” numite la conducere și terorizată de dosarele penale care au distrus atâtea cariere și proiecte ; sisteme de Educație și Sănătate în care performanță și calitatea sunte rezervate doar celor care au bani să plătească ; o clasa de oameni de afaceri români care s-au dezvoltat datorită măsurilor fiscale luate în 2014 și care acum sunt înghițiți fără milă de multinaționalele și băncile susținute din afară ! Mai pot să descriu alte 100 de probleme pe care România le are și care se accentuează în fiecare zi de “îngheț” ( numit pompos “România lucrului bine făcut”)!”,spune Ponta.
”Felicitări pt nuntă . Dar cred că rămânem toți să purtăm costum popular și să dansăm cu lăutarii – că altceva nu putem”, mai scrie Ponta.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare