miercuri, mai 25, 2022

Vizită surpriză a Primei Doamne a SUA, în Ucraina/Jill Biden s-a întâlnit cu soția lui Zelenski

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a făcut duminică o vizită neanunţată în Ucraina, unde a avut o întâlnire cu soția lui Volodimir Zelenski, Olena Zelenska, potrivit The Associated Press.

”Am vrut să vin de Ziua Mamei Am considerat că este important să arătăm poporului ucrainean că acest război trebuie să se oprească şi că este un război brutal, iar poporul Statelor Unite este alături de poporul Ucrainei”, i-a transmis Jill Biden Olenei Zelenska.

Olena Zelenska i-a mulţumit lui Jill Biden pentru ”acţiunea sa curajoasă”.

”Înţelegem care sunt măsurile necesare care trebuie luate astfel încât Prima Doamnă a SUA să vină aici în timpul unui război când au loc acţiuni militare în fiecare zi, unde sirenele aeriene se aud în zilnic – chiar şi astăzi”, a declarat Prima Doamnă a Ucrainei.

Şcoala în care s-au întâlnit cele două a fost transformată în locuinţe de tranziţie pentru refugiaţii ucraineni din alte părţi ale ţării.

După întâlnirea lor privată, cele două s-au alăturat unui grup de copii care locuiesc în şcoală şi au realizat urşi de hârtie creponată pentru a-i oferi cadou de Ziua Mamei.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner